ЧС 2018
Вибори-2019
Онлайн
Сектор
Спецпроекти
Країна Укропів

На Миколаївщині на 7% скоротилось виробництво молочних продуктів

Майже на 80% знизилось виробництво плавленого сиру
Depo.Миколаїв
29 лютого 2016 17:13
ФОТО: depo.ua
На Миколаївщині на 7% скоротилось виробництво молочних продуктів
На Миколаївщині на 7% скоротилось виробництво молочних продуктів

За даними Головного управління статистики, підприємствами області з виробництва молочних продуктів у січні цього року обсяг продукції зменшений на 7% у порівнянні з січнем минулого року, повідомляє Depo.Миколаїв.

Серед асортименту молочної продукції знизився випуск кисломолочної продукції – на 1,3%, рідкого обробленого молока – на 6,1%, свіжого неферментованого сиру – на 7,6%, сичужних сирів – на 9,3%, сухого знежиреного молока – на 24,1%, згущених молока і вершків – на 36,5%. Водночас, зросло виробництво вершкового масла – на 37,3% та плавленого сиру – на 79,3%.

Більше про життя Миколаєва та області читайте на Depo.Миколаїв