Миколаївці купили "свіженькі" сосиски з хробаками

Ковбаски з живністю виготовляють на виробництві, яке офіційно вже два роки не працює

Миколаївці купили "свіженькі" сосиски з…

Жителька Миколаєва купила сосиски, в яких знайшли купу хробаків. Жінка та її син встигли з'їсти по "ковбасці", не помітивши живність. Придбали такі сосиски в кіоску, де зазвичай продають якісну продукцію. Про це йдеться у сюжеті ТСН, повідомляє Depo.Миколаїв.

Одну з сосисок Марина Підвисоцька з'їла дорогою додому. Її донька Софія потім помітила "живність" у продукті. Дівчинка розповідає, що хотіла зробити бутерброд: розрізала сосиску і там побачила живих хробаків. 

Підвисоцька розповідає, що придбали їх у популярному кіоску (на ринку "Юліана" та 3-й Слобідській - ред.). Обирали найдорожчі. Зранку вона повезла "Миколаївські сосиски" з хробаками назад. У кіоску спочатку не повірили, але коли побачили, одразу забрали без слів.

Продавець розповідає, що, окрім цих сосисок, на прилавку були й інші вироби від цього ж виробника - всі з документами і сертифікатами. Попри те, що хробаків більше ніде не було, весь товар повернули.

На сьогодні і магазин, і цех, де виробили сосиски з живністю, на замку. Сусіди розповідають, що цех працює кілька дні на тиждень, під замовлення. 

У Держпродспоживслужбі роблять висновок: якщо хробаки від плівкою, то личиники потрапили туди ще на виробництві. Крім того, ймовірно, що готували сосиски без термообробки.

Перевірити ковбасний цех можуть тільки після заяви потерпілої. Згідно із законом, виробники самі повинні контролювати якість продукції. Утім, як виявилося, у цьому випадку перевіряти нікого: за документами цех "Миколаївські ковбаси" закрився два роки тому.

Хто і на яких підставах тепер виробляє ковбасу, з'ясовуватимуть правоохоронці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme