На Миколаївщині "під ялинкою" обрали двох депутатів

В одному окрузі, де відбулися вибори, явка склала 21%, в другому - 53%

На Миколаївщині "під ялинкою" обрали дво…

В Олександрівській об'єднаній тергромаді (ОТГ), що на Миколаївщині, 1 січня обрали двох депутатів. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі громадянської мережі "Опора".

В Олександрівській ОТГ відбулося повторне голосування на виборах до селищної ради у двох одномандатних мажоритарних округах. Так, під час виборів 11 грудня по округах №13 та №21 кандидати набрали однакову кількість голосів, тому Олександрівський тервиборчком ухвалив рішення про проведення повторного голосування 1 січня. Відповідно до частини 3 статті 87 Закону України "Про місцеві вибори" повторне голосування проводиться у неділю, не пізніш як у тритижневий строк після дня голосування.

В "Опорі" зазначили, що голосування відбулося без порушень та відповідно до законодавства. Дільничні комісії, на яких було покладено обов'язок організації виборів, отримали бюлетені, підготували приміщення для голосування, вчасно рознесли запрошення виборцям та без помилок склали протоколи про підрахунок голосів, які були прийняті Олександрівською територіальною комісією.

За округом № 13, який включає територію селища Олександрівка, явка склала 21 %. Проголосували 63 виборці з 296. Перемогу отримав Володимир Работін, який балотувався у депутати шляхом самовисування. За округом № 21, який включає село Вільний Яр, явка склала 53%, проголосувало 165 виборців з 308. Перемогу отримала Антоніна Мойсеєнко, самовисуванка.

Нагадаємо, що повторне голосування також відбудеться 8 січня на двох округах у Бузькій та Веселинівській громадах на Миколаївщині.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme